• Çevre Görevlisi, Kurum: T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
• ISO 22003 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin Tetkikini ve Belgelendirmesini Sağlayan Kuruluşlar Için Şartlar Eğitimi, Kurum: TÜRKAK
• ISO 17021 Yönetim Sistemlerinin Tetkikini ve Belgelendirmesini Sağlayan Kuruluşlar İçin Şartlar Eğitimi, Kurum: Artıbel
• ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Denetçi/Baş Denetçi Eğitimi (IRCA Onaylı), Kurum: Robere & Associates Ltd.
• ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Denetçi/Baş Denetçi Eğitimi (IRCA Onaylı), Kurum: CMC
• ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Eğitimi, Kurum: Gıda Mühendisleri Odası
• ISO 22003 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin Tetkikini ve Belgelendirmesini Sağlayan Kuruluşlar Için Şartlar Eğitimi, Kurum: TÜRKAK
• ISO 17021 Yönetim Sistemlerinin Tetkikini ve Belgelendirmesini Sağlayan Kuruluşlar İçin Şartlar Eğitimi, Kurum: Artıbel
• ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Denetçi/Baş Denetçi Eğitimi (IRCA Onaylı), Kurum: Robere & Associates Ltd.
• ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Denetçi/Baş Denetçi Eğitimi (IRCA Onaylı), Kurum: CMC
• ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Eğitimi, Kurum: Gıda Mühendisleri Odası
Pınar Altan
Eğitmen Detayları
Ünvanlar: Baş Denetçi, Gıda Teknik Uzmanı, Gıda Mühendisi, Çevre Görevlisi, Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı
Verdiği Eğitimler: Gıda Güvenliği ve Yönetimi Eğitimleri, Good Practices Eğitimleri, Çevre Yönetimi Eğitimleri
• ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemleri Denetçi/Baş Denetçi Eğitimi (IRCA Onaylı), Kurum: Business EDGE
• Gıda Mevzuatı Eğitimi, Kurum: Artıbel
• Çevre Mevzuatı Eğitimi, Kurum: Artıbel
• HACCP Prensipleri, Tehlike Analizleri Eğitimi, Kurum: Artıbel
• Ön Gereksinim Programları Eğitimi, Kurum: Artıbel
• Bilirkişilik Eğitimi, Kurum: Gıda Mühendisleri Odası (2007 Gıda Mühendisleri Odası Yetkili Bilirkişisi olarak görevlendirildim)
• Zaman Yönetimi, Kurum: Pusula
• İletişim Becerileri, Kurum: Pusula
• Eğitimcinin Eğitimi, Kurum: Pusula
• Temel Yönetim Becerileri Eğitimi, Kurum: İnsan Bilim
• Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi, Kurum: TÜBİTAK
• Bireysel Gelişim Takipleri, Kurum: CarrefourSA
• Rapor Tablosu Marj Hesabı, Kurum: CarrefourSA
• İlkyardım Eğitimi, Kurum: Kızılay
• Yangın Eğitimi, Kurum: NFR1
• Müşteri Karşılamak Sanattır Eğitimi, Kurum: CarrefourSA
• Yürekten Satış-Eğitimci Eğitimi, Kurum: CarrefourSA
• Politikalar, Kurum: CarrefourSA
• Technology Management / Teknoloji Yönetimi*
• Decision Models / Karar Modelleri*
• Operations Management / Operasyonlar Yönetimi*
• Systems and Organisations / Sistemler ve Organizasyonlar*
• *Yukarıda belirtilen 4 kurs ODTÜ, Endüstri Mühendisliği, Engineering Management / Mühendislik Yönetimi Yükseklisans Programı’nda alınmıştır.
• Gıda Mevzuatı Eğitimi, Kurum: Artıbel
• Çevre Mevzuatı Eğitimi, Kurum: Artıbel
• HACCP Prensipleri, Tehlike Analizleri Eğitimi, Kurum: Artıbel
• Ön Gereksinim Programları Eğitimi, Kurum: Artıbel
• Bilirkişilik Eğitimi, Kurum: Gıda Mühendisleri Odası (2007 Gıda Mühendisleri Odası Yetkili Bilirkişisi olarak görevlendirildim)
• Zaman Yönetimi, Kurum: Pusula
• İletişim Becerileri, Kurum: Pusula
• Eğitimcinin Eğitimi, Kurum: Pusula
• Temel Yönetim Becerileri Eğitimi, Kurum: İnsan Bilim
• Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi, Kurum: TÜBİTAK
• Bireysel Gelişim Takipleri, Kurum: CarrefourSA
• Rapor Tablosu Marj Hesabı, Kurum: CarrefourSA
• İlkyardım Eğitimi, Kurum: Kızılay
• Yangın Eğitimi, Kurum: NFR1
• Müşteri Karşılamak Sanattır Eğitimi, Kurum: CarrefourSA
• Yürekten Satış-Eğitimci Eğitimi, Kurum: CarrefourSA
• Politikalar, Kurum: CarrefourSA
• Technology Management / Teknoloji Yönetimi*
• Decision Models / Karar Modelleri*
• Operations Management / Operasyonlar Yönetimi*
• Systems and Organisations / Sistemler ve Organizasyonlar*
• *Yukarıda belirtilen 4 kurs ODTÜ, Endüstri Mühendisliği, Engineering Management / Mühendislik Yönetimi Yükseklisans Programı’nda alınmıştır.